De ce ”Niște chestii…”?

      Poate că ”sună” ciudat, sau poate nu.

      Am ales să numesc categoria ”Niște chestii…” pentru că n-am știu cum să-i spun altfel.

      Ceea ce veți găsi aici sunt eu, așa cum sunt cu bune și cu rele. Poate nu e cea mai potrivită variantă din punct de vedere profesional, de obicei terapeutul nu se face cunoscut, nu se ”dezvăluie” clienților. Numai că eu, prin prisma formării și personalității mele, sunt un pic mai atipică.

      Având în vedere că un potențial viitor client de terapie, un Om care nu știe încotro să meargă atunci când simte nevoia unui sfat, care poate suferă în tăcere, neștiut și nebănuit de nimeni, are ca soluție fie recomandarea venită întâmplător din partea unui cunoscut, fie căutarea personală, m-am gândit că pot face rabat de la regulile generale ale terapeutului din ”turnul de fildeș”.

      Pentru că în acest moment în România sunt vreo 15.000 de psihologi, mă gândesc că orice detaliu poate să fie de ajutor în găsirea terapeutului ”potrivit”.

      Și pentru că am un site,  puțin din mine e online mereu. Să povestești despre tine doar din punct de vedere profesional e anost și impersonal. N-am să cad în cealaltă extremă și să vă povestesc aici viața și activitatea mea cotidiană. Când în mintea mea va apărea ceva ce nu-mi va da pace, ceva ce ar putea să pară și altora interesant, am să scriu ”niște chestii”.

      Rămâne de văzut dacă fac bine sau rău, mi-am asumat la momentul publicării ambele variante…

      Lectură plăcută și folositoare vă doresc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *