Cum ar fi?

      Cum ar fi dacă ai avea posibilitatea să pui într-o sticluță fiecare gând de care vrei să scapi?

      Nu e nevoie de dopuri. Gândurile zboară liber, nu le poți închide. E inutil. Ele vin și pleacă. Gândurile pot fi ținute într-o sticlă doar de alte gânduri.

      Gândul că poți ține într-o sticlă un gând, doar prin puterea gândului, te face să te gândești că gândul e mai puternic decât gândurile.

      La mine în cabinet fiecare client poate avea o sticlă. Fiecare e liber să-și aleagă sticla în funcție de gând. Poate alege o sticlă mai mică sau mai mare, poziționată mai sus sau mai jos, o sticlă mai groasă sau mai subțire, cu formă clasică sau futuristă, cu gura mai largă sau mai îngustă. Clientul alege și apoi pune acolo gândul de care nu mai are nevoie.

      Nu e nevoie să-ți faci griji pentru gândurile tale. Dacă vine alt gând, al altcuiva lângă gândul tău, foarte bine. Din gânduri e făcută lumea. De la un gând a plecat fiecare descoperire și fiecare realizare.

      Dacă ai nevoie la un moment dat de gând, sau dacă gândul fuge uneori din sticlă și vine la tine, știi că poți să-l trimiți oricând înapoi. Știm deja că gândul e liber, poate să vină. Dar și tu ești liber să-l chemi sau să-l trimiți înapoi în sticla lui, în sticla ta, oricând.

      Uneori un curent de aer mai mic sau mai mare amestecă gândurile. La început mă temeam că se vor amesteca prea rău. Acum știu că după orice curent vine liniștea și gândurile știu să se pună singure în ordine.

      Am clienți ce se tem că sticla lor se va umple prea repede și nu vor mai putea să alunge gândurile pe care nu le vor în preajmă. Le spun că pot goli oricând doresc sticla. E simplu. Poți scoate toate gândurile, le poți așterne pe o coală albă, apoi o rupi în mii de bucățele sau o arzi. Și gata.

      Ai loc în sticla ta să pui mereu ce nu vrei să cari cu tine zi de zi. Și gândurile tale sunt în siguranță, în locul potrivit.

      Cum ar fi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *